Zir d.o.o. osnovan je 1990. godine na Trgovačkom sudu u Zadru. Iza nas se nalazi 25 godina uspješnog poslovanja i bezbroj zadovoljnih klijenata. Na usluzi smo brojnim fizičkim i pravnim osobama pružajući kompletne knjigovodstvene, računovodstvene, financijske i administrativne usluge.
Također nudimo usluge savjetovanja putem svoga stručnog osoblja, kao i poslovnog posredovanja. Našim klijentima u svakom trenutku osigurana je podrška putem ljubaznog i stručnog osoblja.

Od 2014 godine nositelji smo Bisnode AAA Certifikata, simbola i oznake bonitetne izvrsnosti u poslovanju.

Što je to Bisnode AAA Certifikat?

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji.

Više informacija o certificiranju pogledajte na Bisnode.hr


Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“